Simning – och besvikelse

Dagens inlägg var tänkt att vara ett inlägg i triumf. Dels har jag simmat efter flera dagars förkylning, dels hade jag tänkt begå bild-inlägg-premiär på min nyinköpta våtdräkt, men av  det blev det inget.

Vad gäller simningen, eller snarare frånvaron under hela midsommarhelgen, så hade jag rätt i mitt antagande förra veckan; det var en spirande förkylning jag kände i min kropp och hals på torsdagskvällen. På fredagen, själva midsommarafton och till råga på allt min födelsedag(!), vaknade jag med duktigt ont i halsen, rinnande näsa och allmän sjukdomskänsla i kroppen. Väckning av familjen som kom med små presenter (ett vätskebälte… jag känner ingen press hemifrån!!) och sedan lyxig frukost med hembakta frallor. Midsommar firades traditionsenligt hos kompisar och dagen fungerade, även om jag inte kände mig helt hundra. Lördagen var inte mycket bättre men redan på söndagen kände jag att det var på väg åt rätt håll. Måndag blev en säkerhetsdag och idag kände jag att det borde fungera. Ingen trötthet i kroppen (mer än normalt) men lite irriterad hals. Beror säkert på svullnad i näsan, eller nåt.

Så då blev det simning idag i alla fall.  30 minuter, mest hundringar men avslut med ett par två-hundringar. Kände mig stark men ambitionen att bara köra fristil, i god stil, kanske får stryka på foten. Får se hur det känns (och hur mycket träning jag får in fram till start – en parentes – i träningsråden till Vättern stod det något om de med för lite förberedelser, och kontentan blev att det är bättre att träna ända in i kaklet än att försöka vila sig i form. Hellre komma till start med träning i kroppen men lite sliten än aldrig så utvilad men otränad. Varje minut man lägger nu kommer att ge en något lättare resa 7 juli)

Sen till det tråkiga – min våtdräkt. En BlueSeventy Pivot från Wiggle. Extra betalning för garanterad leverans nästa dag, men någon fuckar upp rejält. Meddelar DHL att jag vill att paketet ska lämnas på närmsta Service Center, men ser ändå att paketet levererats till adressen kl 13.31. Inget paket hemma, ingen har sett eller hört något, och inget paket på SC. Ringer kundtjänst som lovar att undersöka och återkomma under morgondagen. Mycket trevlig kvinna och de kommer säkert att försöka ta reda på vad som har hänt, men jag måste ha min dräkt och jag antar att det kommer att ta ett tag innan de går med på att betala en ny dräkt. Eller så hittar de den och ska hämta den och skicka till mig. Tyvärr har jag inte såå många dagar att spela på och jag är inte intresserad av att täcka upp för deras misstag. Får se hur det hela utvecklas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s