Löpning är målet

Ingen rast, ingen ro! Har börjat perioden efter Vansbro bra. I torsdags, den 13 juli, körde jag ett pass som var tänkt som ett långdistanspass som inte skulle vara så ansträngande. Så rätt tänkt… Redan efter 25 minuter var jag helt slut, ingen energi, inget klipp i steget… Jag fick i mig lite vatten och efter några minuter lossnade det lite. Sprang en fin sträcka huvudsakligen på asfalt, men jag fick in lite grus ändå. Totalt blev det 10 km på prick en timme. Hade varit bra om det inte varit för dippen i början.

Dagens pass blev drygt 11 km i sidsnörning tillsammans med Jimmy som också ska springa Lidingö. Hans önskan för dagen var ca en mil på grus, inte för kuperat. Vi hade ingen större lust att åka till Skatås utan tänkte att Sisjön kunde erbjuda detta. Fina grusvägen hittade vi, distansen också – det dom fattades var väl hur kuperat det var. På våra knappa 12 kilometer steg vi 222 meter enligt GPS:en. Lite för mycket för att vara ett lätt pass. Däremot är det säkert mycket bra träning, och klarar jag 17-18 kilometer i den banan på 6:00-tempo så kommer nog Lidingö att gå galant!
Planen nu är att få in helst fyra, men minst tre, pass i veckan; ett intervallpass med Högsbo, ett snabbdistans på kanske 8 km (och två km uppvärmning) och sedan ett långpass på i början 13 km och sedan upp mot 17-18 km. Borde gå att f till, och borde lämna mig ganska väl förberedd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s